Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

διακοσμώντας το χριστουγεννιάτικο δένδρο

1, Συναρμολογείστε το δένδρο σας αν πρόκειται για τεχνητο και βεβαιωθείτε για την σταθερότητα του ,στη συνέχεια ανοίξτε τα κλαδιά του ένα ενα και προσπαθείστε να δόσετε στο καθλενα μια φυσική κίνηση .


2,Χρησιμοποιέιστε 2 σειρές απο λαμπάκια μια μικρότερη και μια μακρύτερη .  Τυλίξτε την μικρότερη γύρω γύρω στο κορμό του δένδρου . Τυλίξτε στην συνέχεια την μακρύτερη απο απάνω προς τα κάτω και προσπαθήστε να φώτίσετε όλα τα κλαδιά του δένδρου σας .

                         
3,Σε κάποιους αρέσουν οι  ασημένιες  γιρλάντες  .Μπορείτε αν σας αρέσουν να τις τοποθετήσετε τώρα .Είναι γεγονός πως οι ασημένιες γιρλάντες φωτίζουν με τις αντανακλάσεις τους περισσότερο το δένδρο . Μπορείτε να στολίσετε το δένδρο σας απο την κορυφή προς τα κάτω τυλίγονατας την γιρλάντα απο έξω προς τα μέσα στο κλαδιά σας
                                                            
4,Ξεκινήστε να διακοσμείτε το δένδρο  σας με τα στολίδια του .Αν χρησιμοποιήσετε δυο χρώματα για την διακόσμηση του δένδρου σας φροντίστε τα στολίδια του βασικού  χρώματος  που εσείς επιθυμείτε να βρίσκονται στα εξωτερικά κλαδιά και εκείνα που έχουν το πιο φωτεινό χρώμα προς το κέντρο του κορμού ,ώστε ο στολισμός σας να αποκτά περισσότερο βάθος
                                                  
5, μην ξεχάσετε να τελειώσετε τον στολισμό με το άστρο ή τον Αγγελο της κορυφής  !!!!!


5 σχόλια:

  1. ξερεις, αυτος που βαζει το στολιδι της κορυφης ειναι και ο τυχερος της χρονιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιθανότατα ,μια είναι λοιπόν η λύση τόσα δενδράκια όσα και τα μέλη της οικογένειας για νάναι όλοι οι τυχεροί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο χαίρομαι που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!! Μας έδωσες μια χαρούμενη νότα σήμερα. Να ΄σαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε φιλώ γλυκά αγπαημένη μου anthivolon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε θα με τρελλάνεις! Ανοίγω το μπλογκ σου και βλέπω Χριστουγεννιάτικα και νόμισα οτι μπήκα σε λάθος...εποχή! Ακόμα έχουμε καλέ καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή