Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

που χριστούγεννα σημαίνει





                    Πως θα ήταν αλήθεια έχετε σκεφτεί  κάποια  Χριστούγεννα  αν δεν :


                            διακοσμούσατε κάθε μικρή γωνιά του σπιτιού σας ,

                             αγοράζατε και τυλίγατε τα εκατοντάδες δώρα και δωράκια 
                      ψήνατε γλυκάκια , μπισκοτάκια, πίττες κουραμπιέδες και μελαμακάρονα
και γενικότερα βρισκόσαστε βαθειά χωμένοι μέσα στο εμπορικό  καταναλωτικό κομμάτι των Χριστουγεννιάτικων γιορτών ?????????

Καθώς την χρονιά που έρχεται πολύ γύρω μας αλλά και εμείς  οι ίδιοι  νοιώθουμε μελαγχολικοί πελαγωμένοι σφιγμένοι για τις επόμενες μέρες που ξημερώνουν θέλω ολόψυχα να σας διαβεβαιώσω πως και τούτες οι γιορτές θάναι ολόφωτες , όσο και δύσκολα και αν δείχνουν τα πράγματα αρκεί  να νοίωσουμε τα Χριστούγεννα μέσα στις καρδιές μας και να μεταφέρουμε το πάθος μας σε όλη την οικογένειά μας , στους συγγενείς στούς φίλους τους γειτόνους .

Είμαι σίγουρη πως και χωρίς τα χιλιάδες στολίδια , τα χιλιάδες λαμπιόνια τα πανάκριβα εδέσματα  και δώρα ,με  άδικους φόρους , μειώσεις μισθών , συντάξεων και τρελλή ανεργία , τα Χριστούγεννα είναι μεσα στις καρδιές μας , κατάλευκα ,και ειρηνικά 

 

Ελάτε να τα απολαύσουμε  !!!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Μακάρι...
    Ισως μάλιστα αν ξαλαφρώσουμε τη γιορτη απ' όλα αυτά τα υλικά να ανακαλύψουμε το αληθινό της νόημα και να τη ζησουμε ουσιαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Νίκη μου , μιλάς με την δική μου σκέψη !!!!! σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Effie , έστω αρκέι να τα γιορτάσουμε μην μαυρίσουμε τις στιγμές και μέρες με ότι υπάρχει και υποβόσκει γύρω μας θάναι άδικο για όλους μας !!!! σε φιλώ αγαπημένη μου φίλη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή