Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Βάζο απο τη καλλίτερη ζωγράφο του ANTHOMELI

Σας παρουσιάζω ένα καταπληκτικά ζωγραφιμένο Βάζο που η KATHY απο  το ανθομέλι 

Θαυμάστε το είναι έργο χειρός  της κόρης της , ψάξτε και σεις σε κάποια γωνίτσα θα βρέιτε έργα δικά σας απο παλιά ή των παιδιών σας στολίστε τα είναι τα ομορφοτερα στολίδια  .
Να την χάιρεσαι κοριτσάκι μου !!!!

               

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ! Κάθε χρόνο στο δέντρο μας υπάρχει ένα στολίδι που έφτιαξαν τα παιδιά στο σχολείο! έτσι και με αυτό το βάζο! Δεν μπορεί να λείπει από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμάς ακριβώς το ίδιο έτσι με τα χρόνια το ένα μας δένδρο έχει κατασκευές το κοριτσιών απο το παιδικό σταθμό έως και τώρα πια στο πανεπιστήμιο και το λύκειο και δεν το αλλάζω και γω με τίποτα να χαιρόσαστε τα βλαστάρια σας και οι δυο

      Διαγραφή
  2. Τα πιό όμορφα πράγματα που ξεκινάνε μαζί με τη σχολική ζωή, είναι οι κατασκευούλες, τα δωράκια, οι καρτούλες που μας φτιάχνουν τα παιδιά μας. Εσύ Κάτια τα έχεις κρατήσει μέχρι τώρα που πάνε πανεπιστήμιο!!! Τι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω απο τα στολίδια γράφουμε τη χρονια , τα χάρτινα έχουνε ταλαιπωρηθεί λίγο αλλα κάθε χρονια φτιάχνουμε και κάτι καινούριο για τις φίλες οπότε υπολόγισε τι γίνεται μου εδοσες όμως μια ιδέα θα κάνω μια ανάρτηση για όλα αυτά τα Χριστούγεννα των αναμνήσεων . Αυτο που δεν αποχωριζομαι είναι οι κάρτες που έφτιαξαν τα κορίτσια 5,5 και 4 χρόνων τότε για το καινούριο μας μωρό τη Σελένα τα Χριστούγεννα του 1996 Που ήρθε στο σπίτι παραμονή Χριστουγέννων

    ΑπάντησηΔιαγραφή