Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

5 ΚΛΗΡΩΣΗ και τελευταια !!!!

Αλλη μια κλήρωση και τέλειωσε το φετινό Χριστουγεννιατικο πανηγύρι μας !!! Κάθε χρόνο και διαφορετικό , καθε χρόνο με καινούριες εκπλήξεις παλιού και νεους φίλους , καινούριες μοναδικές δημιουργίες , αναμνήσεις χριστουγεννιατικες με χρώμα και ευωδία χαράς και γέλιου , άρωμα γιορτών . Αν ήταν να γράψω γράμμα στο Αη Βασίλη θα τον ευχαριστούσα τώρα δα στην αρχή της χρονιάς για όσα μου χάρισε δυο χρονιές τώρα με τούτο το χριστουγεννιατικο πανηγύρι !!!!!! Ας είμαστε καλά να ανταμώνουμε χαρούμενοι, ας ανοίξουμε τις καρδιές μας στο οξυγόνο της φιλίας και της αγάπης γιατί χριστούγεννα σημαίνει αγάπη !!!!!
Πολλές οι συμμετοχές και αυτή τη φορά 1 debbs 2 Αθηνά 3 Fotolabida 4 Γιώτα 5 Αλεξανδρα 6 Γελαστή κλωστή 7 Θεανώ 8 Σταυρουλα 9 my stickland 10 Αννα 11 Μαρία Ξ 12 sunday spoon 13 Θεανώ 14 skroytzakos 15 Evonita 16 Αλεξάνδρα 17 Κυριακή 18 Κερασόπιτες 19 Πλεκτό μπισκότο 20 Ελένη ( γλυκειές αναμνήσες ) 21 Τετράδιο συνταγών 22 Ασπα 23 MARIE ANNE 24 Κωνσταντίνα 25 Μαίρη 26 Δέσποινα 27 Debbs 28 Κατερίν decoupage 29 sunday spoon 30 Δημητρα 31 VAILLE 32 Ειρήνη Σ 33 ΤΑΝΤΕ ΚΙΚΙ 34 Πέννυ 35 Χρυσόσκονη 36 Αναστασία 37 Marion 38 Δέσποινα Μαγνάδι 39 TABLE ROUGE 40 Ελπίδα 41 Τέτα 42 Στέλλα 43 Μάνια 44 Αρμονία 45 Αννα 46 Ασπα 47 ΣΜΑΡΑΓΔΈΝΙΑ
Δυο οι τυχερές της σημερινές κλήρωσης λόγω της δευτερης χρονιάς και φυσικά θα γελάσετε με τα νούμερα που διάλεξε το μηχανάκι !!!!! Random Integer Generator Here are your random numbers: 47 1 Timestamp: 2013-01-16 21:20:43 UTC Τυχερές λοιπόν η ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ και η DEBB , Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να συμμετέχετε και για τις υπέροχες στιγμές που μου χαρίσατε το τελευταίο δίμηνο Περιμένω απο όλες τις φίλες που συμμετείχαν διευθύνσεις στο email katitimou@gmail.com καθώς και αυτή την φορά το stars and icicles θα στείλει αναμνηστικά δωράκια . Μην ξεχάσετε να πάρετε φεύγοντας και το βραβείο συμμετοχής σας ένα πολύχρωμο 2013 και καλή αντάμωση στο πανηγύρι μας τον Νοέμβρη .

14 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ marilise
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!
    ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του χρόνου, καλή μου Marilise! Να είσαι πάντα καλά και να κάνεις το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι σου!!!
    Πολύ αστείο που κληρώθηκαν η πρώτη και η τελευταία! Πάντα τυχερές να είναι οι φίλες μας!
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια στα κοριτσια που κερδισαν!!!!και σε ευχαριστουμε πολυ που θα εχουμε και αναμνηστικο δωρακι!!!γιουπιιιι!!!!!παω να βαλω και το βραβειο συμμετοχης μου!!!φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στις τυχερες, το βραβειο συμμετοχης το βαζουμε οπως τα βραβεια;(ειμαι ανιδεη!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά μου Marilise, εμείς πρέπει να σε ευχαριστήσουμε!!!Καταρχήν γιατί μας χάρισες πανέμορφες εορταστικές εικόνες όλο αυτό το διάστημα και κατά δεύτερο γιατί μας έκανες την τιμή να μας συμπεριλάβεις στο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι σου!Όλες οι δημιουργίες που μας παρουσίασες ήταν πολύ όμορφες και πήραμε πολλές ιδέες!Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!Να είσαι πάντα καλά και του χρόνου με υγεία!Φιλάκια!
    ❁Anna
    Snapshotjewellery

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστούμε πολύ !!! και του χρόνου !!! πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κερδίζοντας η πρώτη και η τελευταία, είναι σαν να μας ένωσαν όλες-σαν σε χορό γυναικών σε πανηγύρι- κι έτσι είμαστε όλες τυχερές. Ένοιωσα πολύ τυχερή με αυτή τη συμμετοχή μου. Ευχαριστώ marilise, και βαστώ το μαγνάδι μου(το μαντήλι μου) για το επόμενο πανηγύρι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στις τυχρερές! Άντε και του χρόνου με νέο παζάρι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χριστουγεννιατικο πανηγυρι μας προσφερε καποιες στιγμες χαρας..Πρωτη φορα φετος (2012) το γνωρισα οταν μου ειπατε θα βαλετε το εικονακι του γιορτινου διαγωνισμου μου σ αυτο εδω το μπλογκ , του οποιου αγνοουσα την υπαρξη ως εκεινη τη στιγμη...Απο τοτε εγινα μελος...Να ειστε καλα να προσφερετε καθε χρονο την ιδια χαρα μεσα απο το χριστουγεννιατικο πανηγυρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια σε σένα και στις τυχερές φίλες που κέρδισαν!

    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στις τυχερές. Marilise μου σου έστειλα mail.. φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Αγιος Βασίλης φετος... συνεχίζει να μοιραζει δώρα και όλες εμείς συνεχίζουμε να χαιρόμαστε..με όποια κι αν κερδίζει ...έτσι κι αλλιώς έχουμε κερδίσει όλες μας πολύ αγάπη εδω μέσα κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικα μας εχει ενώσει η αγαπη για τα ίδια πραγματα.. και το ότι κατι παιρνει η μια απο την άλλη ....και δεν εννοώ τα δωρακια..το συναίσθημα λεω... αν και αυτά ειναι όμορφα να τα παιρνεις προπαντως όταν δεν τα περιμενεις......χαιρεσαι σαν μικρο παιδί...Μαρυλιζ μου σε ευχαριστώ πολύ...τα συνχαριτηρια μου και σε όλες που πήρανε μερος σε αυτό το πανηγυρι... και του χρονου να εισαι καλά να το ξανακανουμε...φιλακια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια στην Ρούλα μας και την Ντέπη μας!!Πάντα τυχερές!!!Συγχαρητήρια και σε σένα γλυκιά μας Κάτια, για τις απίθανες ιδέες σου και τους ωραίους διαγωνισμούς σου!! Και του χρόνου με υγεία, γιατί πλέον έγινες θεσμός!!!Καλή, ευτυχισμένη, με υγεία χρονιά σε όλη την οικογένειά σου γλυκιά μου!!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και του χρόνου Marilise μου να είσαι καλά και να μας κάνεις πολλούς διαγωνισμούς ακόμα! Μεγάλη επιτυχία είχε και ο φετινός! Τα συγχαρητήρια μου στις δυο τυχερές και σε σένα που το διοργάνωσες όλο αυτό.....
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή