Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

το 2013 της Κικης


Απο την Κικη μας , στιγμες απο το πιο ομορφο 2013 


3


Για τη δική μας οικογένεια το 2013 υπήρξε ξεχωριστό και παρά τις προκαταλήψεις για το συγκεκριμένο αριθμό, σε εμάς μόνο γούρι έφερε και σκόρπισε γενναιόδωρα την ευτυχία στις ψυχές μας!!!! Ήταν ένας χρόνος γεμάτος καινούρια χρώματα, νέες "γεύσεις " και ονειρεμένες στιγμές. Το αποχαιρετήσαμε πραγματικά με μεγάλη συγκίνηση και σίγουρα θα είναι μια χρονιά που θα αναπολούμε για όλη μας τη ζωή και τα μάτια μας θα γεμίζουν δάκρυα χαράς, ευτυχίας και απέραντης περηφάνιας για το αστεράκι μας!!!! Φέτος ο Βασιλιάς μας, καλωσόρισε το 2014! Το έμπασε στο σπιτικό μας, το πασπάλισε με την αθωότητα του, το ξεσήκωσε  με τις δυνατές φωνούλες του, το διασκέδασε με τα γαργαλιστικά  γελάκια του, το αγκάλιασε ζεστά και έκανε τα πρώτα του παιχνιδίσματα με τα πρώιμα μπουσουλιτά του! Άλλωστε ο Βασιλιάς μας είναι κάτι μήνες μεγαλύτερος του νέου έτους και έπρεπε να το βοηθήσει ώστε να προσαρμοστεί όσο το δυνατό καλύτερα…!!!! 
  Οι ετοιμασίες για τον επίτιμο καλεσμένο μας ξεκίνησαν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, νωρίς το πρωί! Ο μικρούλης μας, ένα μαζί μου στην κουζίνα να παίζει με τα τάπερ και να ξεκαρδίζεται στα γέλια που  έβλεπε τη μαμά του να τρέχει σαν την τρελή για να τα προλάβει ΄ΟΛΑ!!!! Το βράδυ που είχαμε μπροστά μας, δεν ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ, διέφερε από κάθε άλλο της μέχρι τώρα ζωής του!!!! Σε λίγες ώρες θα γιορτάζαμε εκτός από την έλευση του νέου έτους και την πρώτη γιορτή του Βασιλιά μας και όπως ήταν φυσικό όλοι οι αγαπημένοι μας ήταν καλεσμένοι για το γιορτινό τραπέζι!
Λίγο μετά τις 8:00 το απόγευμα το κουδούνι άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα! Ευτυχισμένες γιαγιάδες και παππούδες, θείες και θείοι,  έβαλαν "γενικώς" τα καλά τους και ήρθαν να γιορτάσουν το μικράκι μας!!! Εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει από την πολύ ευτυχία και κυριολεκτικά τους ξεσήκωσε τόσο που τα γέλια και οι φωνές τους ακούγωνταν σε όλο το τετράγωνο!!! Χα χα χα!!!Πώς να περιορίσεις την χαρά τους;  Λίγο πριν τις 12:00 το ξενυχτάκι μας ντύθηκε Άη Βασίλης, γέμισε το σάκο του με δώρα και τα μοίρασε στους ξετρελαμένους αγαπημένους του!!! Οι έκπληξή τους ήταν τεράστια…!!!! Φυσικά ακολούθησε το σκίσημο του περιτυλίγματος  ( που τον ενθουσιάζει απίστευτα) των δικών του δώρων και εκεί ήταν που έγινε χαμός!!!! Καινούρια παιχνίδια!!!! Να τραγουδούν ταυτόχρονα όλα μαζί και ο μικρούλης να μην ξέρει ποιο να πρωτοαρπάξει…!!! Απίστευτες στιγμές!!!!! 
Η ώρα κύλισε τόσο γλυκά και έφτασε η στιγμή για την κοπή της πίτας!!!Η Βασιλόπιτα πήρε την καλύτερη θέση στο τραπέζι και η γιαγιά Αναστασία ήταν  η μεγάλη τυχερή!!!! 
Το 2014 μπήκε με το δεξί στο σπιτάκι μας!!!Όλοι ήμασταν τόσο χαρούμενοι, τόσο ευτυχισμένοι και τόσο ανέμελοι που εύχομαι η χρονιά αυτή να συνεχιστεί με αυτά τα συναισθήματα στις καρδιές μας!!!!
Ο μικρούλης μας εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε χαμογελώντας στο νέο χρόνο  και στη ζωή που  ξετυλίγεται στα πόδια του μπροστά!!!! 
Να είσαι γερός, ευτυχισμένος και γεμάτος σοφία μικρούλη μας!!!!

Καλή Χρονιά σε Όλους

Κική, Γιάννης
&
Βασίλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου