Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση στο Handmade Xmas Cards Swap 2015



Της Ασπασιας μας , μπορει και της Δαειρας και της Μελοιβιας  ,  Αλλη μια χρονια ο θεσμος της ανταλλαγης χειροποιητων χριστουγεννιατικων καρτων που ολοι περιμεναμε  . Θα γινουν δεκτες οι πρωτες 100 συμμετοχές τρεξτε να διαβασετε τις οδηγιες και να δηλωσετε συμμετοχή ΕΔΩ 

6 σχόλια:

  1. Κάτια μου, γεια σου!!!
    Σήμερα δεν άντεξα στον πειρασμό, άφησα πίσω ό,τι έχω να κάνω, και βολταρίζω σε διάφορα αγαπημένα μου ιστολόγια. Κάτι που μου έχει λείψει πολύ!
    Με γέμισες χαρά το ξέρεις; Τι όμορφα όλα αυτά που αναρτείς!!!! Και τι όμορφες ιδέες είναι αυτές, από όλες τις διαδικτυακές φίλες!!!!
    Δε θα μπορέσω να πάρω μέρος, γιατί δεν το πολυέχω με αυτά :) (Τι να κάνω;) Θα θαυμάζω όμως τις δικές σας δημιουργίες.
    Σου στέλνω την αγάπη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλα μου εσυ μας γεμιζεις με μουσικές και υπεροχα κειμενα και αυτο ειναι δημιουργια σε ευχαριστω πολυ πολυ γλυκεια μου !!!!

      Διαγραφή
  2. Κάτια μου, καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση! Ενημέρωσα και τη δική μου στο τέλος, σχετικά :) Καλές γιορτινές προετοιμασίες εύχομαι και καλές καρτοδημιουργίες! Το χαίρομαι πολύ που αυτό το swap σας δίνει τόση χαρά. Να το ξέρεις! Σε φιλώ!
    Ασπασία
    www.mylovablebaby.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο όμορφες όλες!!!! Πάω να δω τις οδηγίες και αν προλάβω να πάρω μέρος... Χρόνια πολλά Κάτια μου για την γιορτή σου, νάσαι γερή και δυνατή και ότι ποθείς για σένα και τους αγαπημένους σου!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή