Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Χριστουγεννιατικη ανταλλαγη υλικων χειροτεχνιας της Αννας -secret crafter 2015


μια ακομη μυστικη ανταλλαγη   Χριστουγεννιατικη ανταλλαγη υλικων χειροτεχνιας  για δευτερη χρονια

Φέτος αποφάσισα να την ονομάσω «Secret Crafter 2015» για λόγους συντομίας αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι μια χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας (και όχι μόνο)! Σε αυτήν την ανταλλαγή θα στείλετε και μετά θα πάρετε ένα κουτί που θα έχει:
  • Ένα χειροποίητο κάτι! Μπορεί να είναι φτιαγμένο από εσάς ή από κάποιον άλλον φίλο, γνωστό, καλλιτέχνη που φτιάχνει πράγματα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αρκεί να είναι κάτι που θα κάνατε δώρο σε κάποιον!
  • Ένα φαγώσιμο κάτι! Κάτι νόστιμο και συσκευασμένο πάρα πολύ καλά για να μπορέσει να ταξιδέψει με τα υπόλοιπα χωρίς να τα λερώσει. Μπορεί να είναι μια σοκολατίτσα, ένα σοκολατάκι, μια σοκοφρέτα, μια καραμέλα, ένα γλειφιτζούρι κ.ά.
  • Μια κάρτα! Με ευχές και λογάκια για εσάς και για τα Χριστούγεννα και για τα περιεχόμενα του κουτιού. Γράψτε ό,τι θέλετε και όσα θέλετε!
  • 5 διαφορετικά υλικά χειροτεχνίας που έχετε ήδη στο σπίτι! Προσοχή! Θέλω καλό ψάξιμο σε κάθε γωνιά για πράγματα που μπορούν να φανούν χρήσιμα και δεν τα χρειάζεστε άλλο.
Τα υλικά που επιλέχθηκαν πέρσι ξεπέρασαν κάθε φαντασία!
Οσα σας εγραψα ειναι μονο η αρχη οταν φτασετε στο ιστολογιο της Αννας θα ξετρελλαθειτε δεν θα σας αφησει ουτε μια απορια και τοτε θα σκεφτειτε  μα γιατι το εχασα περσυ !!!
Παμε στοιχημα περσυ ηταν 120 τα ξωτικα φετος θα τα ξεπερασουμε !!!!!!!!

6 σχόλια:

  1. πω πω τελεια ειναι
    ευχαριστουμε πολυ

    καλημερα αγαπημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ευχαριστώ πολύ <3 Και εγώ πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε αφού χθες, πρώτη μέρα που το ανακοίνωσα κλείσαμε τα 100 άτομα! Σας περιμένω με χαρά να φτιάξουμε τα φετινά μας χριστούγεννα ακόμα πιο όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή